Ensamma mamman på semester

Lille V döpte om mig till Ensamma mamman i lördags kväll när vi efter en lång tåg och bussresa var framme i Idre fjäll (KM är hemma och jobbar och målar om tvättstugan (hoppas jag i alla fal)). Då hade vi som sagt rest långt, stressat runt och letat först nyckel, sedan stuga och sedan rusat till affären som stängde 45 minuter efter vi kommit fram – allt detta i spöregn. Sedan återstod matlagning, bäddning och uppackning och sedan i sängen så kände jag mig som en ensam mamma, men just då med barn som hjälpte till när det behövdes som mest.

Här i Idre är vi för att spela handboll och rida dvs dottern rider och de andra två spelar handboll. Lille V:s storebror har spelat ett tag nu och är enligt min mening Sveriges bästa målvakt, lille V har aldrig velat spela förut men nu när han går i bollskolan så sitter han och tjatar om att få spela mer.

Mina dagar ser ut ungefär så här:

IMG_3686 IMG_3690 IMG_3693

Till vänster stickning och schemat för handbollsskolan, mitten utsikt från dagens promenad, till höger Tyskland som sonen spelar  i kvällen turnering. en turnering som jag måste tillbaka till nu för det är dags för kvartsfinal…

4 tankar om “Ensamma mamman på semester

  1. Stum av förvåning blev jag när jag öppnade ditt paket.
    Ena boken har maken redan börjat läsa och han upptäckte att en av hans gamla klasskamrater hade hjälpt till med faktaforskningen i boken. Ett par korsord har vi också hunnit lösa. Dessutom vann jag 100:- på trisslotten. TUSEN TACK!
    Önskar dig en Trevlig Midsommar och än en gång tack för det fina paketet.

  2. Handbollscuper/turneringar är härliga…Nya platser,nya människor..Jag har 20 års erfarenhet ….Hoppas att du får det bra.
    Kram Eva i Lund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s