Om mig

SaltflinganSaltflingan kallar jag mig; en handarbetstokig trebarnsmamma som älskar stickning, träning, mitt jobb som arkivarie, trädgårdsarbete, god mat och så min man förstås.

4 tankar om “Om mig

 1. Hej! Ramlade förbi din blogg av en ”slump”. Känner delvis igen mig – har också ett ställe i Jämtland… hmmm och har också stannat till på Växbo lin… Har precis tagit upp stickning igen efter att det legat nere i många år. Det har hänt så mycket så jag blir alldeles yr av alla uttryck och egennamn.
  Jag följer gärna dina tankar ett tag… om det går för sig?

 2. Hej!
  Går det bra att sticka för dig med psoriasisartriten? Jag har alltid stickat, men nu tycker jag inte att det blir till nånting längre. Händerna känns så klumpiga och stela och det tycker jag är jättejobbigt, det är ju så roligt att sticka. Jag fick diagnosen psoriasisartrit i febr 2012.

  • Hej Camilla!
   För mig går det bra att sticka trots psoriasis artriten, jag har ont i fingerlederna men tycker snarare jag blir mer rörlig och får mindre ont när jag stickar regelbundet. Jag stickar dock inte med för grova stickor eller tvåändsstickning för då gör det för ont. Numera har jag dessutom bra medicin som gör lederna mer samarbetsvilliga. Hoppas du också kommer dit med medicin och annat så att stickningen blir rolig igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s