Livstecken!

Jo jag lever i fall ni nu undrar, det händer att jag stickar ett varv eller två också. Men det är liiiite mycket just nu. Droppen kan man väl säga blev när den firma som ska sanera lokalerna vi normalt sitter i på jobbet från gammal asfalt (som man ”förr” använde som isolering) lyckades två dagar på raken läcka ut asfaltspartiklar i de lokaler vi sitter i nu och jag blev tvärilsket allergisk. Då blev det liiite för mycket och jag är hemma med min allergi som sällskap i dag och förmodligen resten av veckan. Det suger kan jag meddela!

Annars har jag haft en fin helg på landet, jobbat hårt, sökt och fått nytt jobb kanske två, gått från sammanboende till tillfällig särbo, fått en tuff med bra naprapatbehandling och så allt det vanliga då förstås. Så det är liiiite mycket nu 🙂

Räknar med att landa i stickfåtöljen snart där jag tänker mig att sitta en bra stund och sticka sockor till snälla små barn som tycker att jag gör fantastiskt fina sockor. Dessbättre barn med lite mindre fötter än mina tonåringar så det går fortare och går att välja lite färggladare garn.

Det blir bra det här bara det blir liiiite lugnare!

3 tankar om “Livstecken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s