9. En grej jag skulle vilja vänja mig av med

Jag skulle verkligen vilja vänja mig av med att hitta på ursäkter för att slippa göra det jag egentligen vill (eg lyckas). Ja nu hör ju hur dumt det låter!! Men ta det här med träning, hur svårt är det egentligen, en bestämmer sig för att träna och sedan gör en det också, så enkelt. Inte en massa ursäkter om att en måste jobba över, är trött, har sovit för lite, vill titta på just det där TV-programmet, att en gör det  i morgon. Eller ta det där med stickning och sticka klart, hur svårt är det? Tråkigt kanske, osäkert om det blir bra, tja risken finns men svårt – nej. Sedan finns det ju lite mer svåra saker som att fortsätta i samma hjulspår fast en inte vill men det tar vi en annan dag.

Bara gör det! 13x18

Bild från www.texttavlor.se. Jag tänker köpa tavlan och sätta upp den på ett strategiskt ställe nu, så det så!

3 tankar om “9. En grej jag skulle vilja vänja mig av med

  1. Det finns så många ”borde” och ”måste”. Det tar tid att skapa nya vanor – som t ex att träna, eller sticka klart en sak, innen man börjar med nästa. kanske handlar det ibland också om varför man vill förändra något, om det är för andras skull, eller för sin egen skull.

    men det är en angelägen fråga du ställer – och det är nog så att det inte finns ett enkelt svar som löser problemet:)

  2. Åh vad jag håller med. Skulle gärna ha en sådan tavla själv också. Sen känner jag en hel del personer i min närhet som definitivt skulle behöva en sådan tavla själva också 😉 Hur svårt ska det vara liksom? 😉 Vi ses snart för mysig lunch – hurra!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s