Jag skulle ju inte…

Jag skulle ju inte sticka några julklappar hade jag bestämt mig för, för länge sedan, typ redan i september. Så vad gör jag då, nu så här en vecka före julafton? Jo stickar julklappar och tänker ut nya, just det julklappar att sticka. Jag har i och för sig haft migrän i två dygn på raken vilket kan göra en vansinnig men ändå. Jaja vi får väl se hur mycket det blir av det till slut, någon kan väl i alla fall räkna med att få två strumpor men kanske utan häl, allt däröver får vara en bonus. Nyårsklappar går ju också bra eller Trettondagsdito eller februaripresenter. Som tur är, är det sockar jag tänker mig att ge bort, hade ju varit värre om jag snöat in på tröjor ;).

Sockar

Annonser

2 tankar om “Jag skulle ju inte…

  1. Heja heja! Jag sitter också här i julklappsstickartagen, men för ovanlighetens skull så är jag faktiskt någorlunda i fas. Åtminstone om man jämför med förra julen då hela familjen fick inslagna garnnystan tillsammans med en lapp om vad det skulle bli, haha.

  2. bättre sent än aldrig att påbörja julklappsstickning. och eftersom det är sockar är det inte hela världen om dom inte blir klara i tid. blir dom klara efter jul kan man helt enkelt bara kalla det för omtänksamhet när man ger bort dom:)

    herregud om det hade varit tröjor – möjligtvis miniatyrtröjor då, som dom kan ha som hankar till nycklelknippor:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s