Less

Jag är less! Less på att ha ont, sova dåligt, ständigt ha migrän, må illa mm. Less på att mellan varven hitta tillbaka till mitt goda humör och kämpa vidare och envist som jag brukar tänka att i morgon då blir allt bättre. Less på att tjafsa med FK, AG, läkare, skolor mm. Less är jag också på att det jag skriver här på bloggen i vissa fall används på fel sätt.

Så i dag tillåter jag mig att vara så less som jag är och inte sätta upp en glad och prydlig fasad.

Dimma

7 tankar om “Less

 1. Känner igen mig, även om vi har olika anledningar. Jag är också less och utan fasad. Får kanske byta namn till molnig… Ta hand om dig! Kram!

 2. Många många kramar till dig!
  Jag förstår rätt bra tror jag. Vi har olika problem, men påverkas i mångt och mycket likadant av dem ändå.

  Jag är också otroligt less för tillfället. Har svårt att hitta riktig glädje i nånting.
  Och blir galet less på folk som inte ens *försöker* förstå. Och på dumma mail och kommentarer som ”ja men vaddå, du som bloggar stup i ett och instagrammar och åker på utflykter, du är väl knappast så jävla dålig”. Geez..!
  Blogga och instagramma är lätt att göra, det mesta gör jag via mobilen. Och so what? Kan man inte få unna sig de små nöjen man faktiskt klarar och orkar med? Och visst far jag på utflykter, men det syns inte i bilderna hur många pauser jag tar eller hur slut jag är efteråt. Men man måste försöka unna sig precis allt som går, så att man orkar med de riktigt dåliga stunderna/dagarna.
  Kanske borde man släppa masken oftare och visa/skriva hur jävligt det är, oftare. Men å andra sidan känns det som att det jävliga har så stor plats i ens liv ändå.

  Hur som helst: kramar i massor till dig och åh vad jag önskar jag kunde ta bort allt det onda!

 3. Instämmer med Ulrikas kommentar. jag tror också på vikten av att göra vad man kan för att må bättre. att hitta dom där småsakerna som man orkar med, som gör livet mera uthärdligt.

  men när man mår riktigt dåligt har man stunder när man inte ens orkar med det. och då måste det få vara så!

  du skall verkligen inte behöva be om ursäkt för att du har ont! och precis som Ulrika önskar jag att jag kunde hjälpa dig, eller ta bort det onda. men det enda jag kan göra är att känna med dig, och önska dig allt gott! förhoppningsvis så hittar du någonting som hjälper dig att ha allt längre bra stunder!

  kram!

 4. Jag har också haft en period då jag varit URLESS, på i princip allt, ledsen och låg, kämpat på med mitt livsmotto ”Gilla läget!” (…och så försöka att göra det bästa av det…). Jag tillåter mig också det!

  Kanske är det då vi samlar kraft?

 5. Det kommer alltid finnas en massa människor som inte förstår, som vänder det vi säger och skriver och det är så ledsamt men det säger bara något om dem som gör det, inte om oss.
  Att vara less och trött och nere är skit och ibland vill man verkligen bara lägga sig på golvet och skrika, även om det inte hjälper det minsta.
  Var rädd om dig! Kram

 6. Förstår fullständigt vad du talar om. Jag har upplevt samma sak – att jag ser så pigg och rask ut. Jamen vad f.n – man kan väl inte hänga med huvudet varendaste minut. Bry dig inte om tokigt folk – det finns det alltför gott om. Lev som du vill så att DU mår så bra du kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s