Dagen efter i går och i natt

Vaknar gör jag många gånger varje natt, det gör ont i lederna, den som sover bredvid mig snarkar, jag drömmer mardrömmar mm. Det är på någotvis trevligare att vakna och titta ut genom föntstet här på landet än i stan. Det kan ju helt klart bero på utsikten. Borde kanske fota varje natt…

Rabarbersaft mm 007

Apropå sova så vaknade jag i morse med den bestämda tanken att jag skulle sy i dag, så det gjorde jag, mer om det en annan dag. Men kul var det. Kul var det också att i går, dagen efter det i går jag skrev om i går, att göra färdigt min rabarbersaft. Att ta tillvara på det som finns i trädgården (om man har en), i skogen eller på annat sätt i närheten ger en mycket stor tillfredställelse för min del. Nästan lite andäktigt.

27 juni 001  Rabarbersaft mm 001

Rabarbersaft med cittron i, fantastiskt gott. Det gav mersmak, får se om det blir mer eller något annat. Vill väldigt gärna göra fläderblomssaft, det har jag aldrig gjort.

Men i morgon blir det mer sömnad.

3 tankar om “Dagen efter i går och i natt

  1. Åh, rabarbersaft! Det är sommarkänsla det 🙂 Tyvärr trivs inte rabarber i vår trädgård och det lilla som kommer upp ur jorden tar sniglarna. 😦 Flädersaft är lätt att göra -Och gott!

  2. flädersaft – det är min favoritsaft, men rabarbersaft är verkligen inte dumt:)

    jag har aldrig provat att ha i citron när jag gör rabarbersaft, men det låter gott, så det tänker jag lägga på minnet!

    att inte kunna sova en hel natt, det låter avskyvärt! jag tillhör dom som kan sova var som helst, när som helst oavsett, men det är uppenbarligen ovanligt. Men att sova så dåligt och ändå orka göra saker – det är verkligen starkt av dig!

  3. Åh, rabarbersaft! Jag längtar tills jag flyttar till hus med trädgård. Jag känner precis som du, det är liksom något speciellt att ta tillvara på det som finns i naturen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s