Vinnarna!

Ett stort och varmt tack till er som kommenterade mitt inlägg ”Det ska vi fira”. I mångt och mycket bekräftar de, det jag vill uppnå med bloggen men era kommentarer gav också en del nya infallsvinklar. Framöver hoppas jag kunna ta ännu fler steg åt de håll jag vill utveckla bloggen.

Så till vinnarna:

Vinnare av det lila pälsullgarnet blir Linda med fina bloggen Ulliga gulliga färgglada. Att jag med det jag skriver kan inspirera lärare och andra som jobbar inom skolan är en enorm inspiration! Många tänkvärda ord i övrigt också.

Vinnare av de tre härvorna Sarah Tweed blir Eva med den för mig nya bloggbekantskapen Nålar, fyrfotingar och Gud. Om det jag skriver kan göra att någon känner sig mindre ensam med sin smärta, kamp för barnen edyl så är det en stor morot.

Vinnaren av stickboken blir Eva med bloggen med det härliga namnet Schyssta nystan. Tanken att hålla de jag känner med inte träffar så ofta som jag skulle vilja med uppdateringar om livet är ny för mig men när jag läste det du skrev så självklar. Att bjuda på annat än en glansig fasad är viktigt för mig dessutom.

Helst hade jag velat ha lite priser till er alla för ni har som sagt alla kommit med värdefulla synpunkter.

Ni som har vunnit – maila mig era adresser så skickar jag vinsterna till er under veckan som kommer (fast till Eva med Schyssta nystan så kanske jag tar mig förbi nya kontoret med boken istället).

Nu satsar jag vidare mot 800 inlägg 🙂

Annonser

4 tankar om “Vinnarna!

  1. Oh, så roligt att jag kommer att få en härva pälsull! Tack!
    Jag har kikat runt lite på bloggen, men inte hittat din mailadress tyvärr, men om du skickar ett mail till mig på nedanstående adress så svarar jag dig och skickar min adress:
    linda punkt onsarp snabel-a gmail punkt com
    Ha en fortsatt bra helg!

  2. Gulle dig! Jag blev jätteglad och boken blir ett perfekt inspirationstillskott! Du är så välkommen till nya kontoret och där finns det gofika i kaffemaskinerna 🙂 Kram Eva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s