Nya vanor

Vi har en långt tid blivit sittande i soffan, KM och jag speciellt på helgerna, tittandes på Vinterstudion mm, stickande (jag), surfande (KM). Bekvämt men så tråkigt och ostimulerande i längden. Någon promenad i närheten har det väl rätt ofta blivit men inte mer. Ändå har vi haft svårt att bryta detta mönster, vi vill vara med varandra, men vi har ganska olika smak när det gäller vad som kan göras på helgerna¨. Jag har dessutom varit rätt ovillig att göra saker som inte direkt intresserar mig.

Förra helgen bestämde vi oss för att göra ett nytt försök (med ett annat tänk bakom) att bryta helgernas sofftillvaro. Och första helgen gick över förväntan! Jag tjuvstartade på fredagen med att åka till Syfestivalen (mer om det en annan dag). I går var vi ute och vandrade i helt andra trakter än de vanliga och åt god lunch. I dag tog vi oss till Fotografiska och såg utställningen där och åt en mycket god lunch (med efterrätt).

Inget märkvärdigt och på sätt och vis ett lyxproblem men att göra saker tillsammans gör skillnad. Prova 🙂

Fotografiska

3 tankar om “Nya vanor

  1. Jag förstår vad du menar. I nuläget här hemma är det lyx att luta huvudet mot gubben när jag är trött och bara sitta så en stund. Det har varit ganska mycket här hemma just nu och det tar på krafterna.
    Hoppas ni hittar på något lika trevligt nästa helg!
    Kram!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s