I väntan på

Tack för alla fina och kloka kommentarer till mitt förra inlägg! Vi stretar på V och jag. V testar näringsdrycker, hitills har han provat en  juicevariant med äppelsmak som smakade sådär och en mjölkvariant med vaniljsmak som smakade sådär. Frågan är om någon smakar bätttre än sådär… Jag testar min nya medicin som på sikt ska göra att hjärnan lugnar ned sig och jag får mindre ont. Hitills har den gett ett kraftigt illamående och möjligen lite lite lugn i smärtimpulserna, men jag hoppas på mer lugn och lite mindre illamående på sikt. Illamående är jag ju van vid från mindra andra mediciner, det blir att plocka fram de kunskaper jag har om vad jag ska äta för att må så lite illa som möjligt. Tyvärr då inte samma typ av mat som V behöver.

Nu är ju inte hela livet mediciner och sjukdom som tur är. Så mellan varven så stickas det en del (jag då och inte V). Två färdiga UFONpå en vecka känns helt OK faktiskt :).

13 januari 001

En sjal färdig och så även koft(eländet). När jag väl tog mig samman och sydde i knapparna och gjorde knappöglor så tog det säkert30-40 min. Konstigt det där att det ska ta sådan tid ibland att göra det sista men bättre sent än…

13 januari 003

Bättre bilder på båda kommer så fort jag får någon som kan fota mig med plaggen på (försökte själv men det blev hemska bilder). Sjalen/halsduken är stickad i bomullsgarn från Huskroken, därifrån mönstret också kommer. Helt fantastiskt bomullsgarn, som är nästa lika snällt som ullgarn att sticka i.

Annonser

2 tankar om “I väntan på

  1. Hos mig testar sonen näringsdrycker. Inte så väldigt populärt. Han bestämde sig till slut för choklad-varianten av Minimax och jag hämtade hem ett helt gäng från apoteket. Som nu inte alls är gott enligt sonen och de står där i hyllan och samlar damm. Ska göra nytt försök med någon Smoothie-variant istället som han säger att han tycker om. Hoppas på bättre tur :). I övrigt hälls det i vispgrädde och extra smör i det mesta! Förutom när jag ska äta samma mat. Hoppas det går bra för er och att han fastnar för någon han gillar :). Kram och hoppas vi får möjlighet att ses snart!

  2. Vispgrädde och extra smör ger mera energi – och så smakar det bättre:) det måste vara jättejobbigt att inte hitta något som funkar – som han tycker om, och som han kan hälla i sig lätt och bekvämt vid tillfälle:(

    och så jobbigt med illamående! då är det jobbigt:( jag hoppas att medicinen stabiliserar sig, så att du börjar må bättre igen!

    2 färdiga UFOn på en vecka – det är inte dåligt!! och fina är dom också! knapparna är jättefina, så det var väl värt besväret att lägga tid på att få dom och öglorna att se fina ut – även om det tog lite tid! och halsduken – så fint zickzack mönstret är! och att den är i bomull gör ju att den kan användas året om:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s