Charme

Jag har varit usel på att visa upp mina FO under 2012, det har trots allt blvit några stycken, men det är så krångligt att fota speciellt sig själv (fast det är bara en dålig ursäkt). Nåväl en kofta som blev färdig redan under våren är Charme, mönstret är från Garnstudio men inte garnet. Garnet är från Stäkets hanverk och design (favoritaffär med en av mina absoluta favoritgarner).

Från mobilen 033 Från mobilen 028 Från mobilen 031

Jag får inför det nya året önska att jag 1. skaffar en bättre kamera, 2. lägger ned mer tid på fotograferandet så bilderna gör det jag stickat rättvisa, 3 ber om hjälp att fota det som jag stickat till mig själv :). Hur som helst är jag väldigt nöjd med koftan, extra nöjd blev jag när jag hittade de fina knapparna i rätt ros med små söta blommor på. Kan definitivt tänka mig att sticka en till!

4 tankar om “Charme

  1. Så fin den är! och knapparna är helt rätt – så söta, och så rätt i färgen! och så bra den sitter på dig!!! Jättefin!!!

    Ja, det kan vara svårt att fotografera sig själv i det man har stickat. själv har jag en ”smart” telefon som också har en kamera som jag använder . det räcker ganska så långt:)

    Det finns en grupp på ravelry där man ägnar sig åt att diskutera hur man bäst fotograferar det man har stickat. Tyvärr har jag glömt vad den heter:s

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s