2092 Formad tröja med fickor & broderade blommor

Så var äntligen alla delar till denna somriga tröja färdigstickade.

Svårt med färgerna en sån här regnig och grå dag men ni får tänka lin och hallon. Garnet är en ny förälskelse för mig Rowan creative linen, hälften bomull hälften lin. En fantastisk struktur, fin lyster och härligt att sticka med (speciellt med tanke på att det är bomull och lin). Jag kommer att sticka i detta garn många fler gånger, håller faktiskt på med en kofta i det redan nu.

Mönstret kommer, håll i er nu, från Yll & Tyll (var annars), 2092 formad tröja med fickor och broderade blommor. Bra mönster men med ett ovanligt, för mig ialla fall, sätt att forma halsringningen med förkortade varv. Inte helt lätt att få snyggt så tröjan har periodvis åkt in i skämshörnet. Hoppas och tror att det kommer att se snyggt ut på.

Nu återstår att fästa trådar, montera och sy blommor och så blocka förstås. För det behöver jag en grövre nål än vad jag har så det blir en liten paus och vi kan behöva vila lite från varandra tröjan och jag så det passar bra.

Men eftersom jag i går blockade en annan kofta (bilder kommer när vädret blir bättre) som nu är helt klar och denna som nu är färdigstickad så känner jag starkt att det i kväll är läge för att börja på något helt nytt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s