Blockning pågår!

Jag köpte mycket garn under 2011, jag brukar göra det när livet är tufft, stickade mycket gjorde jag också men väldigt lite blev färdigt, så brukar det också bli när jag inte mår bra. Nu när jag börjar få lite distans till allt som hände då och när alla instickade minnen inte gör riktigt lika ont så kan jag börja göra färdigt.

Först ut att göras helt klart blir en kofta/kavaj i garn från Östergötlands ullspinneri (vara annars) inköpt på Anntorps väv (en riktig favoritaffär), därifrån kommer också mönstret. Jag har redan använt den en gång men det kändes inte riktigt bra i oblockat tillstånd.

Mer info om koftan kommer när den har torkat.

2 tankar om “Blockning pågår!

  1. Känner precis igen mig. En härva vackert garn kan verkligen trösta när man känner att man inte riktigt orkar, men man har samtidigt inte riktigt den kreativiteten. Hoppas du mår bättre. Det är så roligt att du börjat blogga igen! Kommer du till SiV? Kram!

  2. Grattis till ett färdigt plagg! Och vilket vackert sådant sen! Ser fram emot bilder när du har den på dig! Jag har saknat dig. Kul att ses vid Symässan och särskilt kul att få se din fina dotter. Hoppas få se dig på Riddarmaskans söndagsträffar eller vid något annat tillfälle!
    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s