Tygaffären

Mitt andra planerade besök var till Tygaffären. En affär som jag läst om bland annat här och blivit väldigt nyfiken på. Och jösses vilken fantastisk affär, när jag gick ut därifrån var jag alldeles vimmelkantig och lycklig. Med mig hade jag en rejäl kasse med tyg och en massa inspirerande prat i minnet.

Jag har ju inte sytt kläder på många många år och känner mig minst sagt lite ringrostig och dessutom ännu inte riktigt sams med min overlock. Men med dessa fantastiska tyger i min ägo så måste jag ju bara komma igång.

Dagen efter denna fantastiska garn och tygköpardag förvandlades mitt liv på ett sätt som jag aldrig aldrig har kunnat förställa mig. Det är otroligt svårt och inget som jag kommer att skriva om här mer direkt. Så jag försöker bland annat envist styra in mina tankar på garn och tyg för att slippa tänka på det.

4 tankar om “Tygaffären

 1. Vilka vackra tyger OCH garner du fått tag på. Hoppas att det inte är allt för allvarliga saker som rört om i ditt liv utan att du kan gå vidare, kanske med hjälp av lite stickning och sömnad.
  Ser fram mot att se vad det blir av tygerna.
  En solig kram från Provence

 2. Jag har kollat igenom en del av din mysiga blogg och läst om allt möjligt, jag hoppas att det ska ordna sig för dig, för du har verkligen mer än tillräckligt tycker jag. Förstår att det är svårt och väldigt tungt vissa dagar. (har själv två kroniska sjukdomar som gör mig sängliggande mycket på grund av värk, inflammationer, feber mm och två barn med diagnoser. En med ADHD och och en med UNS med autisktiska drag. Så jag förstår hur svår vardagen är, men jag vill inte skriva om det i min blogg alls.) Tänker på dig och sänder dig positiva energier och kramar!! *ler varmt*
  Disa

 3. Hoppas verkligen att litet sömnad och stickning ska kunna hjälpa dig igenom det svåra som hänt. Vet ju att du redan tidigare har mer än tillräckligt i ditt liv.
  Tänker på dig och skickar en bamsekram! Metta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s