Hobbyrum

En dröm är på väg att gå i uppfyllelse – ett alldeles eget hobbyrum (eller vad jag nu ska kalla det). Anledningen till att ett rum blivit ledigt i huset är tragisk och inget en mamma önskar. Visst ens barn ska för eller senare flytta hemifrån men inte på det vis det blev för mig. Jag kan bara hoppas och önska att det blir annorlunda när tiden har gjort sitt.

I väntan på att hantverkare ska komma hit i slutet på sommaren så flyttar jag in och får en god chans att känna in hur jag vill ha det. Än så länge ser det ut så här:

En början, många tankar och drömmar finns. Här näst ska mina garnskåp flytta upp. Tillsvidare får jag stå ut med ett skräphörn också. När allt är klart i början på hösten då ska jag ha ”inflyttningsfest”.

5 tankar om “Hobbyrum

  1. Mycket tungt händer oss på vägen och då får man försöka att se något positivt i det hela hur avig det än känns. Så dröm på om ditt rum och förverkliga det till något som blir som balsam för din själ.
    Kram

  2. Det enda man vet säkert är att livet inte blir som man tänkt sig… Bra att du försöker vända motigheter till något positivt. Du får det fint i ditt arbetsrum. Sänder dig en styrkekram.

  3. Önskar både dig och den hemifrånflyttade allt gott och god läkning. Jag läser mellan raderna att något gått sönder.
    Ja, resten av familjen önskas också allt gott förstås.

  4. Det gäller att göra något kreativt och positivt av alla situationer i livet även om det känns motigt. Tiden kommer säkerligen göra sitt. Lycka till, vännen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s