12in2011 och annat inspirerande

Så här i början av året så finns det massor av inspirerande och kloka initiativ på olika håll i stickvärlden, i alla fall för alla oss med en stor garnsamling och många UFO:n. Dessutom gav Marias initiativ, ett UFO i veckan i höstas mersmak. Jag har velat länge och gör väl lite grann fortfarande inför att anmäla mig till de olika ”grupperna”. Ibland dör helt min inspiration när jag gör det av någon dum anledning. Men  än så länge jag har i alla fall anmält mig till 12in2011 och är på väg att anmäla mig till 12under12under 2011.

I fredags fick i alla fall detta mig att gå igenom hela min vackra garnsamling och inventera och sortera. Det var faktiskt riktigt kul, framförallt när jag var färdig.

Just när det såg ut såhär hemma kändes det väl i ärlighetens namn inte så kul och jag funderade ett tag på vad jag gett mig in på. Men när det några timmar senare såg ut så här så kändes det mycket bra.

UFOna har fått en betydligt mer central placering, tidigare ihopknölade i plastpåsar längst ned, nu i mitten av hyllorna. De projekt som inte är påbörjade men där jag vet (tror jag) vad jag ska göra med dem, har jag samlat allt som hör till på samma ställe.

För den statistikintresserade kan jag meddela att jag då hade 15 UFOS, nu 13, fyra wips  och ett otal planerade projekt. Men faktiskt mindre garn som jag köpt utan att ha någon tanke bakom än vad jag trodde. Att det sedan förmodligen kommer att ta en större del av mitt liv att sticka upp allt struntar jag fullständigt i.

Sedan kom ju Knitty med nytt nummer nyligen och tänk då vet jag vad jag ska göra av tre nystan till – en Palisander och eftersom jag sedan i fredags avslutat tre UFOn så känns det helt OK att börja med den typ NU.

3 tankar om “12in2011 och annat inspirerande

  1. Så duktig du har varit. I stället för att få dåligt samvete blev jag inspirerad att få litet ordning på mitt garnförråd också. Håller ju på att matcha garn med mönster på sådant jag vill sticka till gruppen 12in2011. Hade också tänkt anmäla mig till 12under12under2011, men såg att den tydligen är stängd för nya anmälningar.
    Kommer att åka till Syfestivalen och Stickas årsmöte lördagen den 19 februari, vilket jag ser fram emot. Vi kanske ses då?
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s