Godis!

I tisdags var det en plågsam dag och jag var på vippen att ge upp jobbet och gå hem. Jag var ledsen och arg på min kropp som höll mig inlåst (det är jag i dag med), när jag ville så mycket annat som att göra något av alla jobbidéer som ploppade upp i huvudet. På lunchen tog jag mig som väl var en promenad förbi Anntorps väv, jag skulle bara titta….

Hur lätt tror ni att det är att bara titta, när det finns det mest härliga garner från Östergötlands ullspinneri i småhärvor? Helt omöjligt skulle jag säga speciellt som Anntorp är en så härlig affär.

Och när jag gick ut med min lilla påse i handen så hade jag hittat förbi det eländiga humöret, inte i någon shoppinglycka utan med insikten om att det finns annat i livet än jobb och att jobbet finns kvar där (på gott och ont).

5 tankar om “Godis!

  1. Bra val, att ta en promenad förbi en så trevlig affär. Härligt garn!
    Tankar behöver skingras ibland, även om situationen man är i inte alltid kan ändras just för tillfället. Jag gjorde en liknande tur igår (fast jag inte alls är i din sits), kände mej stressad, pressad och ledbruten. Tog en rask promenad på lunchen för att komma bort från jobbet. Solen sken, snön gnistrade och nordanvinden bet i kinderna. Promenerade bort till min älsklingsaffär, som är en lisa för själen att gå in i. En härlig blandning av vackra kläder, vackra prydnadssaker och färska blommor, med stillsam feng shui-musik i bakgrunden. Gick där länge och brydde mej inte om att klockan gick (har flex-lunch) och kom ut med en present till mej själv, ett fint fat och ett mycket bättre humör!

    Önskar dej en skön helg och att du snart mår bättre!! Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s