Sjunde dagen

I dag är det sjunde arbetsdagen av min nuvarande sjukskrivning. Sitter i min fåtölj, stickar och lyssnar på klassisk julmusik på SR.

Ytterligare ett par julklappssockar och Marlena Ernman som sällskap. En kopp gott julthé och en hembakad hallongrotta därtill.

Annonser

5 tankar om “Sjunde dagen

 1. Inget ont som inte har nåt gott med sej 🙂

  Jag erkänner villigt och glatt att jag njuter av all extra sticktid mín sjukskrivning fört med sej. Ok, det är väl det enda i sammanhanget jag njuter av, men inte illa det, eller hur?

  Ha det så jättegott och krya på dej!

 2. Javisst är det härligt att tillåta sej själv att göra vad man vill och inte vad som förväntas utifrån några yttre regler! Ja, i alla fall när det inte är av livsavgörande natur :-)!

  Ha det så jättegott, pynta av hjärtans lust, hoppas du får njuta riktigt ordentligt!!!

 3. Du skrev en gång ”problem med sockhälen”.Har du provat Dödergöks enkla häl ”Krumelursockor”? Den är jätte enkel och bra.
  Mina dagar tog slut den här tiden förra året.Jag var frisk..Trots det fick jag nya dagar senare och en ny axelled i februari och ny höftled i juni!…FK borde skämmas.Hoppas du mår bättre./Ella.

 4. Det låter skönt o välförtjänt – njut så gott du kan!
  (Själv har jag åkt ambulans för första gången o insett att diskbråck nr 2 är här… Men FK tycker att jag kan börja arbeta på ngt icke ryggbelastande jobb i januari…ska bli kul att få veta vad det är för sorts jobb…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s