Sprutburk

Jag försöker så gott jag kan göra sånt som inte är så kul kring min sjukdom lite roligare. Det är ofta enkla saker som betyder mycket som den här:

Det blir i vart fall trevligare att sticka sig många gånger i veckan om man har en fin sprutburk att ha allt i  och titta på än om man ska titta på apotekets tråkiga förpackningar.

Jag behöver hitta många sådana här små grejer just nu, har jag svårt att hålla mig till det jag vet är bra som att äta rätt mat för att inte må illa, träna regelbundet och andra viktiga saker. Har någon tips på smått som stort mottages det tacksamt!

Annonser

5 tankar om “Sprutburk

 1. Fantastiskt söt sprutburk! Har inga bra tips tyvärr. Sänder bara varma tankar och kramar.

  Jag köpte en ny sticktidning idag – The Knitter, nr 24 – för att den hade en så vacker turkos kofta på framsidan. Kommer antagligen inte att sticka något ur den – men den är jättetrevlig att bläddra i. Du får gärna låna den om vi lyckas ses någon gång. Kanske ska jag ta mig ut till Riddersvik den 7 nov.

  Glada färger som t ex turkos piggar upp i höstmörkret. Eller som i ditt fall rosa.

  Lycka till med ”dieten”!

 2. Jag kan inte heller komma på något tips men jag ville ändå säga att jag gillar din jättefina sprutburk.
  Här kommer en kram flygande….

 3. Vilken bra idé! Jättefin ask du hittat! Jag tror att jag ska försöka göra något liknande med mina mediciner, så jag slipper se dem varje gång jag går in i badrummet. När jag låg på sjukhus länge funderade jag på att virka ett färgglatt fodral till min droppställning. Det blev inget med det, men bara tanken piggade upp mig 🙂

 4. Önskar jag hade några käcka idéer men jag är som du, skulle behöva tips jag också. Är så fruktansvärt trött på att det tycks gå bakåt istället för framåt med min sjukdom. Det enda som alltid funkar för mig är mängder av levande ljus plus promenader i naturen.
  Sköt om dig! Å du, sprutburken var fin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s