Solsken

Vi är i Idre på handbollsläger för andra året på raken. Förra året var det fem grader varmt och regnade mest hela tiden, jag var trött, hade jätteont i lederna och hade åtminstone två migränattacker. Den här gången har det inte regnat en enda gång sedan vi kom hit, det är i alla fall över tio grader och solen skiner mest hela tiden. Jag är rätt pigg, har betydligt mindre ont och har än så länge inte haft migrän (peppar, peppar). Det blir så tydligt när man åker i väg så här till ett ställe som man vanligen inte är på hur mycket som hänt under det år som gått. Jag känner mig så oändligt glad och tacksam över den utveckling som jag har genomgått under året och jag hoppas att när vi kommer hit nästa år så finns det en fortsatt utveckling som jag lägger märke till.

Vad passar då bättre att sticka än ett par solskensstrumpor?

Mönster: Twisted från senaste Knitty.

Garn: Wollmeise Twin i färgen Küken.

Stickor 2,25.

Jag blir glad bara jag tittar på denna stickning. Och skulle jag tröttna så har jag ett gäng andra härliga stickningar med mig. Förutom det så har jag en massa härlig natur utanför husknuten.

2 tankar om “Solsken

  1. Om jag inte smetat veckan full med dumma möten hade jag åkt för att se hur mycket du utvecklats på en gång. Saknar er.

    Tror färgen på strumporna kommer värma dina fötter lite extra. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s