Min Haruni!

Min Haruni!

Mönster: Haruni (ravelrylänk)

Garn: Wollmeise Campari Orange 100 % superwash

Stickor: Knitpro st 4

Denna sjal var underbar att sticka! Mönstret är fantastiskt, garnet är ännu mer fantastiskt och tillsammans blir det bäst!

Men ännu mer fantastiskt är den inre resa som jag gjorde under den period som jag stickade på denna sjal. Varje gång som jag tar fram och använder sjalen så kommer jag att bli påmind om denna inre resa så den kommer alltid att vara speciell. I dag ser jag, tänker jag och förhåller mig väldigt annorlunda till väldigt viktiga saker i mitt liv jämfört med tidigare. och det kommer denna sjal alltid att påminna mig om. Den kommer att bli flitigt använd!

13 tankar om “Min Haruni!

 1. Oj så vacker den blev! Helt fantastiskt snygg röd färg. En sjal att bli glad av och jag håller med om att mönstret är mycket fint.

  Grattis!

 2. Grattis till en fantastisk sjal! Med instickade goda tankar. Wollmeise har jag inte provat än men hört så mycket gott om, färgen var verkligen läcker!

 3. Verkligen jättevacker sjal! Förstår att du är nöjd med den! Härligt att höra att du kommit till trevliga insikter och att du vävt (f’låt, stickat!) in klokskap i den! 🙂
  Varm försommarkram! Sofia

 4. Så underbart jättefantastiskt urläcker den är! Vilket mönster, och vilken färg! Den försår jag verkligen du är mer än nöjd med.

  Ha det så jättegott!

 5. Fantastiskt vacker sjal, i vackert garn.
  Det lät fint med dina tankar – hade jag bott närmare hade jag velat höra dig berätta över en kopp kaffe i vårsolen. Sköt om dig.

 6. Jag som letar efter Den Ultimata Sjalen till mitt gula garn lägger denna i förslagslådan. Just den översta bilden fick mina glada fjärilar i magen att svirra runt.

  Heja dig!

  • Mönstret finns gratis på Ravelry, kanske även på annat håll. Garnet är från Wollmeise och jag har fått det i present.
   Lycka till med att sticka en Haruni, det är en rolig stickning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s