Vilken helg!

Vilken helg detta har varit. Efter två dagar med att sitta still (fast andra dagen gick inte så bra, jag vara bara tvungen att städa skafferiet till exempel) så var det hur härligt som helst att få åka i väg med en god vän till Uppsala och Yll & Tyll.

Vi shoppade lite och gick sedan och åt lunch, stickade och pratade en lång härlig stund. Där och då hade tiden gärna fått stått stilla ett tag.

På kvällen hade vi besök av Signe 2 år med familj, en härlig och intensiv kväll. Jag är ändå rätt glad att mina barn är tonåringar…

I dag har vi trotsat regnet och besökt två favoritställen, Saltå kvarn och Zetas. Gott fika, umgänge med KM och sönerna, handlat ekologisk god mat och så blommar och bärbuske, så mycket bättre blir det inte.

Jo lite bättre skulle det vara om jag inte hade så ont och var orolig för framtiden där jag snart måste klara mig utan sjukskrivningen på deltid på ett eller annat sätt.

Annonser

5 tankar om “Vilken helg!

  1. Låter superhärligt! Tänk att jag aldrig lyckats ta mig till Yll & Tyll. Är bilden på vildvinet (?) från din trädgård eller Zetas?
    Hoppas att du ska orka och att du ska må bättre snart!
    Sänder dig varma tankar och kramar

  2. Vad vore livet utan shopping. Du fär tänka på att det snart är sommar och ledigt, utan att du behöver fundera på sjukskrivningar.

  3. Tack själv för en mycket trevlig och härlig lördag! Jag är så glad för att jag fick sällskap, för trevligt prat ,varm stund på uteservering och de fina kopparna som till slut fick följa med mig hem. (Ligger dock ouppackade, och ska inte packas upp förrän i nya lägenheten, eftersom det är en inflyttningspresent till mig själv :))

  4. hej! jag hade mönster till dina rullstickor har börjar sticka men minns inte hur många cm det var från rull till det att man tar av för hälen, stickar in en tråd men hur många cm???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s