Mår bra!

Jag mår bra av att sitta under ett parasoll i vårvärmen med solen värmande och vinden smekande.

Jag mår bra av att göra färdigt saker jag påbörjat som nu en socka som saknar häl. Men det kan vara vad som helst som är ofärdigt.

Jag mår bra av att i min takt rensa maskrosor och annat ogräs i trädgården, stanna upp och titta på det vackra och då också släppa loss mina drömmar om hur jag vill att min trädgård ska vara.

(Bild från Zetas)

Jag mår bra av att vara här och nu!

Annonser

4 tankar om “Mår bra!

  1. Så härligt, fler som sitter på altanen och njuter av vårvärmen. Här på Västkusten öser regnet ner, men alla andra verkar iaf ha fint väder! Njut och ha det gott!

  2. Tycker om rubriken på ditt inlägg. Så härligt att du är tillbaka på bloggen. Har saknat dig. Håller tummarna att du får fortsätta att må bra. Har inte själv varit så flitig i bloggvärlden på den senaste tiden, men det känns som om det håller på att lossna för mig också. De 4 dagarna/nätterna med ”egen” tid verkar ha gjort susen.

    Vilken bra nystart med ett garnskåp bakom glasdörrar. Kommer att bli jättesnyggt. Verkligen inspirerande och får bli något att sätta upp på min önskelista. Just nu tycker jag att jag har garn både här och där.

    Ha en bra vecka! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s