Färgexplosion och makaroner

Påskharen kom lite sent till mig i år men vad gör det när han kommer med detta!!

Wollmeisegarn igen! I så härliga färger att jag blir alldeles salig, färger som jag aldrig skulle sagt är mina men som sagt jag älskar dem. Det gula, Küken, är ett sockgarn och det grön Frühling är ett 100% superwash garn. Tack snälla påskharen!!

Annars har det varit alldeles för lite stickning för min del i påskhelgen, men jag har istället bland annat räknat makaroner. Elller rättare sagt jag har hjälpt (lille) V att greppa det här med bråk (inte att bråka för det kan han). Då kan makaroner vara till hjälp:

En skoluppgift och som ni vet ni som brukar läsa här så görs det mesta av V:s skolarbete hemma eftersom skolan inte klarar av att hjälpa honom. Att skolan inte klarar det gör mig skitförbannad men som jag sagt tidigare kicken när han förstår och kommer vidare motverkar om än inte alltid tillräckligt.

Nu ska jag klappa mina garnhärvor och hjälpa V med klimatzoner.

8 tankar om “Färgexplosion och makaroner

  1. Vilka underbara energikickar, dina nya garner!
    Men jag läste ditt förra inlägg o blev lite ledsen. Visst känner man sig grymt kränkt av alla dessa förståsigpåare, som vet så himla bra just hur ngn annans kropp fungerar!
    Önskar jag visste ett sätt att göra dig lika glad som du gjorde mig – jag går fortfarande o klappar mina nya garner flera gånger varje dag… Återigen tack du snällaste.
    Och vilken fin mamma du verkar vara, heja!

  2. Vilken underbar påskpresent! Härliga färger, som verkligen gör en glad. Du är verkligen värd litet glädje. Tycker du är beundransvärd och lille V kan vara lycklig som har dig till mamma. / Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s