Mer Ishbel

Jag säger det på en gång – jag är galet nöjd men min Ishbel, mönstret och garnet är som gjort för varandra och färgerna är bara så grymt härliga tillsammans. Bilderna gör inte sjalen helt rättvisa eftersom ljuset var på väg bort (men modellen är söt – min dotter).

Lite fakta:

mönster: Ishbel (ravelrylänk)

garn: handfärgat merinosilke från Stäkets hantverk & design. Mitt favoritgarn!!

stickor: Knit pro storlek 4.

Annonser

9 tankar om “Mer Ishbel

 1. Jag älskar verkligen Ishbel jag med, har precis fått tag på ett jättefint ljusrosa garn, vi får se om det blir en sådan eller en annan, nu var det ju ett tag sedan jag gjorde min så då kan det ju kännas ok att göra en igen… Kul att vi ses på Grötö!

 2. Din Ishbel är jättefin. Tyckte också om att sticka den, men jag har bara gjort den lilla varianten. Det kanske blir en till så småningom.

  Kommer tyvärr inte till Grötö i år. Fick tacka nej i höstas, vilket var riktigt gjort, då jag känner att jag inte hade orkat vara med. Vintern har varit alldeles för jobbig.

  Önskar dig sköna, lärorika och trevliga dagar på Grötö!!!

  Kram Metta

 3. Nu måste jag fråga … hur gör du för att få trådarna utan allt för mycket spänning när du stickar mönster? Sen undrar hur man gör med vantar när de är klara? Ska de också läggas under fuktiga dukar för att bli ”platta”? Eller får de vara som de är?
  kram

 4. Så underbart fin!!! Ishbel gör sig verkligen. Undrar var jag har lagt min?
  Hoppas att du har det bra på Grötö. Själv står jag på mässa i helgen. Första dagen har inte varit någon hit försäljnings mässigt men jag har träffat många härliga.

  Kramar
  Sanna

 5. Ljuvlig sjal!
  Såg du att Eldstickan pratar om en Mariefredsutflykt 8 maj? Hon brukar gå på Marias, kanske är det dom som ska iväg? Något för oss?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s