Mååål!

Jag har gått i mål! Det kändes länge ovisst om jag skulle hinna men med nytt material och goda hejarrop från KM så är den nu klar:

Min OS-stickning, Tea leave stickad i Araucania nature wool. Jag ställde alltså upp i grenen Sweaterboard när jag insåg att jag skulle vara tvungen att vara hemma på heltid, sjukskriven, under OS. Jag ville ha något som utmanade mig och som skingrade tankarna och det fick jag men framförallt så har jag haft kul när jag stickat den och jag är så nöjd med att jag hann färdigt med en hel kofta på 16 dagar. Nu kan vän av ordning säga att jag inte är färdig eftersom koftan inte är blockad men det bestämde jag innan att blockningen inte skulle ingå i OS:et.

Jag återkommer med fler och framförallt bättre bilder när koftan är blockad. Nu ska jag njuta av att sticka något annat.

6 tankar om “Mååål!

  1. Så fin den blev :). Jag är nu mitt uppe i en leta-lägenhet-period och har därför inte varit med på Riddarmaskan två ggr. Alla visningar ligger ju på söndagar just den tiden. Har för tillfället lite panik eftersom jag inte vet var jag ska hamna, men det ordnar väl sig hoppas jag…. Det skulle vara skönt om allt var på plats när vi åker till Grötö! Hoppas att du mår lite bättre och kanske kan börja jobba igen snart! Kram!

  2. Den blev superfin. Grattis till att du han färdigt i tid. Jag har blivit så inspirerad av alla tea leaves som är igång nu så jag köpte mönstret i går nu skall jag bara välja garn sen kan jag sätta igång 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s