Materialsport

Just nu känns det som jag kör 5-mil med min Tea leaveskofta, jag stickar och stickar men har ännu en bra bit kvar. I skidåkningen i OS har det pratats mycket om vallateamets fantastiska jobb och vikten av bra material och jag kan bara hålla med – det gäller stickning också. Först ärmen stickade jag på ”gamla” bambustickor och jösses så trögt det gick, inget glid här inte. Tänk att för ett tag sedan tyckte jag att bambustickor var det bästa att sticka med och nu… Jag försökte få tag på Knit pro i rätt storlek på Syfestivalen men hittade inga men i går så hittade jag, hos Maria (förstås) så nu är det helt klart mycket roligare att sticka igen.

Bilden är tagen för några timmar sedan och nu är de nya stickorna igång på andra ärmen och nu är det roligt att sticka igen. Glad är jag för att jag kan ha sådana lyxiga stickor att sticka med.

Ni får gärna hålla tummen för att jag hinner färdigt, det känns lite ovisst just nu.

4 tankar om “Materialsport

  1. Håller med dig om att det är viktigt att ha rätt material för att det ska vara roligt att sticka. Så bra att du hittade nya stickor hos Maria och kom igång med din kofta igen. Den ser ut att bli jättefin.

    Ha en bra helg! Kram Metta

  2. Du har helt rätt! Och det är alltid bra att kunna dra paralleller, känns ju som om det rättfärdigar det man gör.
    Har pratat med en av tjejerna som tar över på Riddersvik, vi är så välkomna att fortsätta som vanligt. Hoppas vi ses på söndag.

  3. Grattis! Den ser verkligen fin ut, härlig färg!!
    Håller med dej, är också en vän av ordning. Blockad och med alla trådar fästa skall det vara för att vara helt färdigt! Håller tummarna för dig att du hinner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s