Syfestival och årsmöte

I går var det tur att man bodde i Stockholm så att man faktiskt kunde ta sig till Älvsjö och Syfestivalen och Stickas årsmöte trots snöstormen. Jag och dottern lyckades till och med åka med ett pendeltåg som kom fram i tänkt tid. Att flytta mässan till Älvsjö är ett klart lyft jämfört med Kista, mer utrymme, mindre köer och bättre luft för att nämna något. Det son inte imponerade på mig var fikastället vi var på, dåligt kaffe, få thépåsar att välja på och så tar man dubbelt betalt för en kladdkaka som man inte delat på och menar att jag tagit två (nästa gång tar jag med mig eget fika). Trevligast med Syfestivalen tycker jag är de människor man möter (och de man har med sig – tack dotter för trevligt sällskap) både besökare och utställare. Lite inköpt blev det, rekord få garnnystan – ett:

Ett nystan Zauberball till Johannas fantastiska mössor (om det inte blir vanliga sockor), Johanna satt vid Nystas mönster och stickade och jag blev så inspirerad och övertalad om att jag passade bra i mössorna. Den bruna härvan är Jakgarn från Eva i Stäket som fanns med i den påse som alla som var med på Stickas årsmöte fick. Förutom detta köpte jag lite tyg och lite mer stickor.

Årsmötet avlöpte rekordsnabbt utan diskussioner vilket var tur för mig som var mötessekreterare (en med kort minne för tillfället).

Hem fick vi skjuts av KM vilket var skönt för då hade tågstrulet börjat. En trevlig dag sammantaget.

En tanke på “Syfestival och årsmöte

  1. Hoppas att du blir nöjd med mössan när du är klar. Beundrar din självbehärskning att du inte börjar med något nytt innan din OS-stickning är klar. Själv har jag varit riktigt usel på den punkten.

    Lyckat till med stickningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s