Förbannad x 2

I dag har jag blivit riktigt förbannad två gånger.

Mest över det ryska stadsbesöket som stängde av hela stan inte bara för bilister och kollektivtrafikanter som media mest rapporterar om (de sitter i alla fall inne) utan även för gående och cyklister. Just nu säger polisen på TV att man förvarnat om detta men det är ju inte så att alla stockholmare som jobbar i innerstan fick ledigt med betald lön för att ta sig hem redan vid lunch. Och så undrar jag om man verkligen måste spärra av hela innerstan? Jag var på Karolinska sjukhuset och där kunde man inte ta sig därifrån överhuvudtaget (möjligen om man var beredd att gå låååångt). En annan sak jag undrar över är varför stadsbesöken alltid måste ta sig till och från Arlanda i rusningstid? Kan de inte åka mitt på dagen eller lite senare på kvällen. Enda trevliga med det hela är att man börjar prata med främlingar i dessa lägen. En man frågade mig vad som stod på och jag svarande att det var ryskt stadsbesök, då svarande han med att be om ursäkt, något förvånande men det visade sig att han var från Ryssland och han menade att det var Ryssland som ställt dessa krav. Så hem kom jag betydligt senare än planerat och alldeles dyblött. Jag ser fram emot när detta förbannade ordförandehalvår är slut.

Det andra som gjorde mig förbannad eller kanske snarare mer ledsen var när jag fick reda på att en tandläkare i somras behandlat mig fel och dessutom nekat mig lugnande (jag är tandvårdsrädd) i strid med tandvårdsklinikens policy. Det ingrepp jag gjorde i somras brukar man även erbjuda ickeräddda lugnande efter som det är ett av de mest jobbiga man kan göra, jag fick veta att det var bäst att göra det utan och att det inte skulle göra speciellt ont. Nu har jag en annan tandläkare och det är jag glad för.

Förresten apropå förbannad så är jag även det för att Maria drabbats av inbrott igen. Varför inbrott i en garnbutik?

3 tankar om “Förbannad x 2

 1. Tack för senaste! 🙂

  Jag håller helt med dig om dessa ständiga statsbesök nu under ordförandeskapet i EU och alla avstängningar. E4 var ju t.o.m. avstängd i båda riktningarna samtidigt! Jag tycker man kan hålla mötena ute på Arlanda. Det finns säkert fina konferensrum där!

  Maria tycker jag verkligen synd om! Två inbrott och ett inbrottsförsök på en månad är verkligen för mycket.

  Klappa nu lite garn så blir du säkert mindre förbannad. 😉

 2. Här har du en till som morrade igår i bloggen över ryssbesöket tog 1½ timme för min man att ta sig hem och då fick jag gå ut med Watson vid middagstid. Just då gjorde det mig sur för jag har inte varit ute med honom själv, är inte så stark ännu ifall det kommer någon hund som gör att Watson drar i kopplet. Men där gick jag i regnet för ja, det vräkte ner och det gick riktigt bra, tänkte till och med att jag nog kan avlasta mina hundvakter framöver. Men sen insåg jag att jag ju ska opereras igen på måndag (ta bort dialysslangen) och blir sydd igen och då börjar ju eländet om ett tag.
  Hoppas du får en skön helg
  Kram

 3. Det var lite av ett ramaskri kring detta och jag är nog säker på att de hittar på något annat till nästa gång. Det verker ju väldigt oigenomtänkt att stänga av på det viset, måste vara en skrivbordsprodukt.
  Såg mysigt ut när ni var hos Eva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s