Trött, tröttare, tröttast

Denna vecka har varit en riktig trött vecka, så jag är så glad att det nu är höstlov och att jag och resten av familjen är ledig. På måndag åker delar av oss till Gotland och innan dess ska jag åka till Örebro på lokalföreningsträff med Sticka.

Hela familjen är trött, jag har nu kämpat i fyra veckor i princip utan någon medicin. Den senaste läkaren jag träffade hade en för mig knasig logik; Om man tar bort huvudmedicinen som ger migrän (som biverkan) och inte sätter in något annat och bara behåller kompletteringsmedicinen så kommer nog patienten att må bra. Det gjorde inte patienten vilket väl förmodligen var otacksamt av mig. Jag tror aldrig jag har varit så trött som dessa veckor eller så påtagligt känt inflammationerna krypa runt. Lille V har också haft en trött vecka, efter att ha kämpat hårt med nya skolan hela terminen klappade han ihop efter ett lyckat matteprov och har sedan dess mått dåligt. Vi har tillfälligt varit tillbaka i det som var vardag för drygt ett år sedan och jag är väldigt glad för att vi har kommit vidare och att det numera är ”bara” svackor (men jädrar vad vi har jobbat för att komma hit). KM har börjat nytt jobb, så han är det inte mycket fart på heller.

Så det är tur tycker jag att det numera finns höstlov och att jag jobbar statligt och därmed har en massa semester att ta ut.

IMG_4033

En bild från Gotland i somras att pigga upp sig med!

Trevlig helg!

7 tankar om “Trött, tröttare, tröttast

  1. Ha en riktigt skön vistelse på Gotland och ladda era batterier!
    Kära nån så mycket på en gång för er allihop, sånt tar på krafterna!

    Kram på dej!

  2. Spana efter dotter hon är på gotlandsbåten i detta nu med sin pappa;o9 Njut av Gotland, balsam för själen. Örebro lät ju inte heller helt fel…Må så gott du kan, jobbigt med dina mediciner som inte funkar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s