En utmärkelse till lilla mig

Jag har fått en utmärkelse av Garntrollet – du vet hur man piggar om en ynklig Saltflinga du!

awesome

Jag ska försöka berätta 10 förhoppningsvis intressanta saker om mig själv:

1. Jag skulle gärna vilja träffa Garntrollet på riktigt  tror är helt säker på att det skulle vara jättetrevligt.

2. Jag är enda barn, ser mig dock inte som bortskämd (och tror inte på att alla enda barn är det heller) men jag har lite svårt om någon (läs KM) tar av mitt godis.

3. Jag är väldigt rädd för knivar, för femton år sedan var den enda sorts kniv jag kunde använda brödkniv. Jag hackade lök och skar kött mm med den. Numera har jag lärt mig men blä.

4. Jag har jobbat som undersköterska på en intensivvårdsavdelning och längtar ibland tillbaka dit. Längtar tillbaka till adrenalinpåslaget när läget blev akut (nä jag vill förstås inte att någon ska vara svårt sjuk) och till känslan av att göra skillnad på riktigt. Däremot finns det mycket annat jag inte saknar.

5. Jag avskyr att rita och måla men älskade det som barn. Mamma utbildade sig till bildterapeut och det har nog satt sina spår.

6. Jag skulle så väldigt gärna vilja göra en svensk klassiker eller en svensk tjejklassiker. Jag var på gång för några år sedan…

7. Jag avskyr att titta på film (undantaget romantiska komedier) och jag tycker absolut inte om att gå på bio. Detta är obegripligt för många har jag märkt men så är det.

8. Jag tror benhårt på att jag med min starka vilja kan ta mig dit jag vill även om den tron börjar att naggas i kanten nu.

9. När jag väntade lille V så var min oro stor för att jag inte skulle få ett friskt barn men jag var inte orolig för hjärtfel, diabetes, utvecklingsstörning utan för att barnet i magen skulle ha ett neuropsykiatriskt handikapp. Och så blev det också…

10. Jag älskar känslan av att ha det nystädat. Känslan av att gå barfota över ett nytorkat golv eller lägga sig i en precis renbäddad säng är obeskrivlig. Jag tycker faktiskt om att stryka också – samma känsla där.

Jag skickar utmärkelsen vidare till Marie som jag precis lärt känna och gärna vill lära känna mer och till Linda för att du är du.

Egentligen skulle jag vilja skicka en utmärkelse till alla er som kommenterar hos mig eller rättare sagt jag skulle vilja bjuda er på äppelpaj och thé hemma hos mig för att era kommentarer betyder så väldigt mycket för mig och för att få träffa er allihopa.

I fall ni undrar så kan jag berätta att jag fick migrän även av cytostikan i sprutform. Så det är lite kämpigt just nu och jag är sjukskriven på heltid…

7 tankar om “En utmärkelse till lilla mig

 1. Äntligen en människa till som inte gillar film. Jag kan tänka mig en som jag får skratta till, men annars…nej!
  Tråkigt med migränen…kan man ”vänja” sig, så att det blir mindre migrän efterhan med sprutorna?

 2. Roligt att läsa din svar, det är intressant att få glutta in i andra stickerskors inre litegrann så här. 🙂

  Jag hoppas innerligt at det vänder nu snaaart, att du får må bättre! Stor kram!

 3. Tack kära du, det värmer verkligen :). Jag är hemma med min 6-åring idag. Han har bara ont i halsen, men det passar oss båda två enormt bra att ta det lite lugnt i soffan. Så då ska jag försöka klura ut tio saker om mig som kanske inte så många redan vet :). Kram! Och krya på dig!!

 4. Det skulle vara jättetrevligt att träffas någongång. Kanske blir det av i framtiden 🙂

  Vad tråkigt att läsa att du blev sämre. Hoppas att det vänder och att du blir bättre.

 5. Det var jätteintressant att få veta lite mer om dig 🙂 Det där med knivrädsla det känner jag verkligen igen mig i. Är jätterädd för knivar.
  Jag hoppas att migränen inte drabbar dig så himla hårt framöver och så ser jag fram mot söndag då vi förhöppningsvis ses i Riddersvik på en stick/fikastund.
  Krya på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s