Födelsedagspresenter och stickcafé

För några dagar sedan fyllde jag många ojämna år. I år fick jag härliga presenter av KM som bestod i att jag fick välja själv vad jag ville ha från två favoritställen, Garnkorgen och Ulriksdals slottsträdgård. I torsdags då jag fyllde år satt jag en lång stund och bläddrade runt på Garnkorgen, detta kom hem till mig i dag:

IMG_4195

Härliga sockgarner, Lornas lace och Gepard.

I söndags vandrade jag runt länge länge på Ulriksdal och med hem följde detta:

IMG_4191 IMG_4193

Favoriter bland favoriterna den härligt röda hibiskusen på vänstra bilden och så Rudbeckiorna till höger, en sort som jag inte har förut. I presenten ingick att få grävhjälp till det som ska ned i rabatten men så långt har vi inte kommit än.

I dag kom jag äntligen i väg på stickcafé, det var superlängesedan. Vi var två där i dag jag och Karin men vi hade mycket trevligt och vid bordet bredvid oss satt två damer som nog blev lite sugna på att komma med en annan gång.  Dagens stickcafé var inne i stan (Stockholm) och en anledning till att jag inte kommer dit så ofta är att det tar ett bra tag att ta sig ut dit jag bor sedan. Så därför tänkte jag och Marie försöka oss på att starta ett stickcafé här ute i Vällingby. Som om du bor i närheten och är intresserad så kom till cafét på Riddersvik den 6/9, skulle det vara dåligt väder träffas vi på Pallas i Vällingby istället.

9 tankar om “Födelsedagspresenter och stickcafé

 1. Grattis från mig också! Härliga presenter du valt. Jättesynd att jag missade dig ikväll. Kanske jag skulle ta mig ut till er istället. Har skrivit upp den 6 i min kalener. Hoppas det fungerar.

 2. Grattis
  vilka fina presenter.
  Jag och Kiki träffades i min trädgård i går, Kiki har blivit med hund och de var fösta gången Tass och Bella träffades.
  Mycket trevligt och lite sticke =)
  Ha de gott på dej.
  Eva.

 3. Ett stort Grattis i efterskott. Vilka fina presenter du valt, helt i min smak.

  Eftersom jag är i Sthlm den helgen och besöker min väninna i Hässelby på söndagen, ska jag försöka komma till stick-caféet vid Riddersvik. Tycker det ska bli mycket trevligt att träffas i verkligheten och inte bara över nätet.

  Kram Metta

 4. Även jag gratulerar i efterskott!
  Ja visst är lilla Bella bedårande söt!! Vi hade så trevliga timmar hos Eva och Tass.

  Kram kicki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s