Jag muntrar upp mig lite

I fredags när det var så eländigt så ”råkade” jag hamna på lilla Stickfrossa och ni kan ju tänka er hur det gick:

IMG_4182 IMG_4183

Jag lyckades köpa mig en alldeles egen sockgömma i två av mina absoluta favoritfärger rosa och turkos. I dag som är en annan riktigt eländesdag så låg det ett lite prickigt paket och väntade på mig när jag kom hem och då känns det lite bättre.

Annars stickar jag fokuserat på min röda kofta, tre centimeter kvar på bakstycket, sedan markering för ärm och 35 cm framstycke (den stickas på tvären från sida till sida). Jag är fascinerad av hur fort den växer när jag koncentrerar mig på en enda stickning och inte stickar lite här och där. Det ger mig lite annat perspektiv på stickandet och jag ska nog fokusera lite mer på en eller ett par stickningar åt gången. Fast en sockstickning eller vantdito måste jag nog börja på snart så jag får testa min fina sockgömma.

Nu blir det friidrotts-VM på TV och koftstickning resten av kvällen.

6 tankar om “Jag muntrar upp mig lite

  1. Sockgömman ser jättehärlig ut och var säkert precis vad du behövde. Vilken härlig uppmuntran att kunna ge sig själv när man har en eländesdag.

    Har skickat ett mail till dig på din Yahoo-adress. Hoppas det når dig.

    Kram Metta

  2. Jag har också kommit till den insikten, att de går fortare om man koncentrerar sig på en stickning i taget. 🙂 Men är det så roligt egentligen!? Jag har i alla fall den ambitionen just nu, samt att göra klart allt påbörjat innan jag kan börja med något nytt, vi får se hur länge det går……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s