Fy på mig!

Jag har ju inte visat upp min fina vinst från Stickameras vårtävling än. Fy på mig! Vinsten kom otroligt snabbt redan i förra veckan men jag har hela denna vecka jobbat mer än jag gjort på länge så jag skyller på det.

IMG_3633

Garn och mönster från/av Erica Laurell. Garnet lockar till att just virka både genom färg och struktur (eller vad det nu heter). Häftet innehåller mest babysaker vilket inte är ett dugg konstigt eftersom det är ett babyhäfte. Jag lider viss brist på bebisar men är lite sugen på att göra den randiga nallen ändå. Dessutom lånade jag i går Ericas bok ”Väldigt virkat” och efter att bara ha snabb bläddrat så tror jag att det kan bli något därifrån också.

Nu ska jag försöka varva ned efter denna vecka och vila på min alldeles egna vilodag fredag. Hoppas lyckas med denna föresats trots att det här hemma ser ut som utkanten av en soptipp som någon strösslat en massa frömjöl över.

Annonser

3 tankar om “Fy på mig!

  1. Grattis till den fina vinsten! Du hittar säkert något fint att sticka eller virka av det garnet.

    Hoppas din lediga dag blivit som du önskade. Ibland måste man få tänka bara på sig själv, ha det skönt och ”blunda” för alla måsten och att det är stökigt runt omkring en.

    Önskar dig en riktigt skön helg! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s