Jag har slutat sticka!

Nä det har jag ju inte men senaste veckan har det varit virkning som hållit mina händer i gång. Inte för att jag hunnit med det så mycket heller, det har varit en vansinnig vecka på många sätt.

Virkningen då, jag såg en bild på favoritgarnaffären och sedan var det kört, garn köptes snabbt (fast inte i favoritaffären), virknålen letades fram och mönstret skrevs ut och så:

img_0104 img_01021

Hur kul som helst!! Det var länge sedan jag virkade så jag är lite ringrostig och resultatet blir därefter men som sagt kul och vårigt. Nu ska det bli mera!!

Annars har denna vecka varit vansinnig eller turbulent eller absurd vet inte riktigt vad jag ska beskriva den som. Samtidigt som jag har fått mer information om min hälsa och också fått mer information om en ny behandling så har Försäkringskassan gått från att dra in min sjukpenning i ett definitivt beslut i början på veckan till att kovända (inte utanvidare) och säga att jag ska vara deltidssjuksriven. Hur detta gick till vet jag inte riktigt ( en försvunnen handling från mig kan nog ha påverkat) men i fortsättningen ska jag räkna och räkna och så räkna igen innan jag skickar i väg en blankett till FK. Samtidigt med detta så har pappa blivit sämre, dottern är inne i ett elakt skov samtidigt som hon fyllt 18 år:

img_0094

Min lilla tjej vuxen?! Svårt att förstå men så är det…

Dags att vila och sedan virka mera och mera…

Annonser

4 tankar om “Jag har slutat sticka!

 1. Grattis till FK’s kovändning! 🙂

  Jag hoppas att din pappa och dotter blir friska snart! Det var ju inte kul att vara sjuk på sin 18-årsdag.

  Ha en god fortsättning på helgen.

 2. Vad härligt att Försäkringskassan ändrat sig en sten mindre att bära på i ryggsäcken, jag hoppas att din pappa inte mår allt för dåligt….

  Din grytlapp blev jättefin och den ser påskinspererad ut, såg att Drops design hade en Påskakalender och där är det mycket fint att virka för dig som kan virka, kika in/Kramar

 3. Så jätteskönt att FK ändrade sej! Det tar på krafterna att slåss mot jättar, krafter som kan behövas till annant. Hoppas ni alla snart känner er bättre!

  Sån härlig grytlapp, påsk i konsentrat!

  Ha det så gott det bara går!

  Kram

 4. Hmm…det är ju stickcafé hos Karin på Atelje Norrgården på måndagen…Annandag Påsk…det är väl typiskt! Och då kommer Cornelia Hamilton på besök. MÅSTE du åka hem? 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s