Det bidde en tumme

Tack för alla stödjande och uppmuntrande kommentarer till mitt förra inlägg om Förnedringskassan!! De betyder mycket med era rader. Och ja, jag har överklagat eller rättare sagt jag har begärt omprövning av beslutet vilket är första steget. Jag har också sökt stöd och får det från såväl min arbetsgivare som företagshälsovården. Hur långt det sedan räcker vet jag inte men jag vet att detta har tärt mycket på min ork och mitt humör denna vecka och att det kommer att göra det framöver också. Så mycket stickat har det inte blivit denna vecka, men lite:

img_35031

De röda vantarna på bilden som min dotter fick till nya mössan (se tidigare inlägg) tog ett år att göra sista tummen på men när jag väl började tog det väl bara 30 minuter. Och när den väl var gjord och hon använt dem några dagar så kom en beställning på ett par vantar till, inte från dottern men från pojkvännen. Han valde och köpte garnet själv (med gott stöd av dottern gissar jag). God garnsmak har han för han kom hit med en härva Araucania. Den här gången tog det inte lika lång tid för mig att bli klar, två veckor totalt.

img_0017 img_0019

Jag har beställt en hand i hand bild med vantarna som komplement till dessa blixtbilder. Mönstret är från Yll & Tyll.

Om en vecka sitter jag, KM och killarna i en stuga i Idre, det ser jag fram emot och det ger lite ork för veckan som kommer.

5 tankar om “Det bidde en tumme

 1. Vad glad jag blir av att höra dig positiv, du låter glad i ditt inlägg och det märks… Vad roligt att du fick en beställning på vantarna…
  Min dotters pojkvän fick ett par av mig och nu är det någon stulit dom så han önskade sig ett par nya men jag känner ingen lust att sicka vantar *Blaj*

  Nu hoppas jag att du klarar av att kämpa mot dessa illbattingar så du får din rätt, bra att du får hjälp…

  Jag ska hålla tummarna att ni får det underbart i Idre/Kram

 2. Det var snabbt jobbat. Men så är det ju roligt att sticka när man får en så tydlig beställning också 🙂 (för att inte snacka om det härliga garnet). Om vi inte hörs innan, så hoppas jag ni får en underbar vecka i Idre. Det är du värd! Kram!!

 3. Hej 🙂

  Det var din sjal som fick mig att göra min sjal. Jag hade gjort mina ”Longstockongs” i den färgen och hade mer garn (verkligen favoritfärg) . Såg en bild på dig på Lindas blogg när du hade din på dig, och kände att jag bara MÅSTE ha en sån. Den är sååå snygg!
  Det är bloggare som du som ger mig inspiration 🙂

  Ha det nu riktigt skönt i Idre och njut av varje ledig minut!

  Kram

 4. Heja heja!!! På de j*vlarna bara!!!

  Pojkvännen vågade väl inte komma hem till ”svärmor” med vilket skitgarn (läs: gnisslig syntet) som helst! 😉 Bra garnval (och bra pojkvänsval av dottern)!

  Ha det så skönt ni bara kan – och lite till i fjällen!
  Tack för grattishälsningen förresten, jag hade jättefint firande i FYRA dagar! 🙂

  KRAM!
  Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s