Veckans stickningar

I veckan har det varit två stickningar som fått uppmärksamhet; Verasjalen i Malabrigo lace och ett par suveräna muddar:

img_3559 img_3556 img_3558

Ber om ursäkt för bilderna men kameran envisas med att sudda till det, måste skaffa en ny. Till vänster dock Verasjalen, i helt moderätt färg har jag förstått när jag läst något moderepotage. Svårt att se att den växer något tycker jag men det måste den ju göra med tanke på den tid den får. Till höger muddarna med stort M i ett garn med stort G. Mönstret är från Yll & Tyll, garnet är ett Rowangarn som jag tappat bort namnet på, underbart mjukt men samtidigt distinkt vilket passar flätmönstret väl. Fler sådana muddar kommer det garanterat att bli.

3 tankar om “Veckans stickningar

  1. Åh, vad fin sjal och muddar. Undra om det inte är samma som jag fick mönster av min Garn&Te-bytare (hon hade designat dem)??? Jag ska sticka min i Kampes 3-trådiga.

    Vilken vinter vi fick igen! Synd att vi är krassliga här, annars hade vi nog krypit ner stora plastpåsar och åkt i backen. Och värmt oss med varm choklad med wiskey 🙂

    Laminaria är inte alls svår. Tvärtom. Det är väldigt lätt att förstå beskrivningen.

  2. Hej!
    Snygga muddar! Och sjalen också! Färgen gillar jag skarpt. Jag håller också på med en Vera men i indigoblått, sedan i somras. Det är himla segt emellanåt, det känns som ett evighetsprojekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s