Utmaning

Jag har blivit utmanad av Metta att visa sjätte bilden i sjätte mappen och det gör jag nu sent omsider. Nu har jag egentligen alla bilder i samma mapp trots att jag är arkivarie och borde ha mer uttänkt system men det finns några mappar med bilder som hamnat ”utanför” så en av dem kommer här:

007

En hög med chokladbitar. Kortet togs en dag när jag bakade för inte så länge sedan och jag hade några vaga planer på att blogga om bakandet men så blev det inte.

Choklad har i hela mitt liv varit en stor passion gärna i sällskap med nötter eller mandel eller russin. En storkonsument har jag varit, men inte längre. Till slut var jag tvungen att inse att chokladätande gav mig migrän eller i vart fall förvärrade attackerna :=(. Saknaden är stor måste jag erkänna men chokladen är inte värd att få migrän för. Dessvärre eller kanske bättre har det visat sig att inte bara choklad utan socker i största allmänhet ger migrän. Så nu pågår sockeravvänjning i försiktig skala här, som tur är klarar jag en kaka då och då.

2 tankar om “Utmaning

  1. Jag funderarde under många år över vad det var som utlöste min fd migrän. Åt jag för mycket ost eller var det chokladen, men för mig var det nog hormonellt för det gick över när jag hade fött mina barn.
    Som tur är blev det så för mig, hoppas de hittar ett svar till dig med tiden så att du blir av med värken.
    Kram och trevlig helg

  2. Åh, vad hemskt att behöva ge upp något man gillar så mycket! Kan du inte äta någon sorts choklad utan att få migrän?

    Hoppas att det gått bra med katten. Det såg inte roligt utatt behöva ha dränage.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s