Utmärkelser, kram och Uppsala på en söndag

I veckan har jag fått två utmärkelser och en kram! Första utmärkelsen kom från Metta:

 

 

 

 

 

 

 

 

Den andra kom från Britt-Marie:

kreative-blogger-award_26712411

 

Tack båda två!! Jag blir lika barnsligt glad varje gång jag får en utmärkelse. Båda dessa utmärklser har gått runt några varv tror jag bland stickbloggarna så jag skickar den inte vidare utan gottar mig åt dem alldeles själv.

I dag har jag också fått en kram från Eva:

enkramifrnmigtilldig11 Oj så liten den blev men WordPress verkar inte gilla att lägga in dessa bilder, ingenting blir i den storlek jag vill. Men tanken att få en kram och skicka den vidare är trevlig, tack Eva och kram tillbaka till dig. Jag skickar kramen vidare till Livsglimtar – en styrkekram och till Linda – en med massor av energi.

Vi i familjen har skaffat oss ett nytt helgnöje som för oss till en massa mer eller mindre trevliga ställen. Denna helg har det varit jackpot i trevliga ställen, i går Sigtuna och i dag Uppsala. Anledningen till dessa små utflykter är lille V:s storebror som spelar innebandy och handboll. Bara att titta på matcherna, speciellt i innebandy, är hur kul och spännande som helst.

Gårdagens match mot Sigtuna var så spännande att jag trodde att hjärtat skulle stanna, men med 10 sekunder kvar av matchen kvitterade sonens lag och spelade oavgjort mot serieettan.  Den ”segern” firade vi i familjen med att gå och fika på tant Brun, gott och mysigt bla med en sprakande brasa. I dag var det handboll mot Uppsala, inte så spännande för vi fick storstryk. Efteråt blev det kebabtallrikar, inte lika mysigt och gott som på tant Brun om ni frågar mig men sönerna åt och åt och åt. Men nästa gång det är dags för match i Uppsala så vill jag ha match på en lördag tack för  hur kul är det att stå utanför Yll & Tyll en söndag och inte komma in, känns lite som att ha fingrarna i kakburken och så kommer mamma och så blir det inga kakor (fast vi hade ingen kakaburk hemma när jag var liten).

img_3448 Liten, mörk och oskarp bild på sonen som storspelar i målet. Han rockar!!

5 tankar om “Utmärkelser, kram och Uppsala på en söndag

  1. Åh tack snälla – den behöver jag :). Jag känner att dagen idag har gjort mig väl och ser fram emot en ny dag på skolan imorgon!

    På tal om ditt förra inlägg… Gångerna är många då jag önskat att det följde med en bruksanvisning när barnen föddes. Jag som hade hund innan barnen kom har många ggr funderat på varför det är nästan ett måste med valpkurser och dressyrkurser för hundar (och dess ägare) när de är små – men uppfostran av barn – det ska man liksom bara kunna! Jag hoppas iaf att ni har kommit ett steg närmare när det gäller val av medicin till lille V. Förstår att det måste vara ett jättesvårt val!

    Kram tillbaka till dig och hoppas du får en skön söndagkväll!!

  2. Verkar som du och familjen haft en trevlig och innehållsrik helg. Men jag förstår att det måste ha varit frustrerande att inte kunna få komma in till Yll & Tyll, åtminstone för att ”klappa” litet garn eller kanske fylla på garnförrådet.

    Se också kommentar till föregående inlägg.

    Önskar dig en bra vecka. Kram Metta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s