En vecka

En vecka har jag varit hemma nu, en vecka som gått både fort och långsamt på samma gång. Långsamt, långsamt när huvudvärken helt tagit över tillvaron och det enda som betytt något är när värktabletten börjat värka och gett lite lindring, Fort fort när jag hittat ro i min fåtölj och stickat, superfort när det gäller tiden kvar tills dess FK ska bestämma om jag möjligen kan ha rätt till fortsatt sjukpenning (möte om det i nästa vecka). Extra superfort går det också när huvudvärken slår till ibland kan jag ha en föraning men oftast så smäller det bara till med fyrverkerier, stjärnexplosioner. Långsamt går tiden också när jag längtar tillbaka till jobbet – för det gör jag varje dag (jag gillar att jobba).

I fredags gick eftermiddagen i behagligt tempo, i mycket trevligt sällskap besökte jag Ulriksdal. Gott fika, vacker omgivning, stickning och som sagt trevligt sällskap så vill jag ha det ofta (fast i fortsättningen utan att det ringer en massa i min mobil om rehabmöten och annat elände).

En trogen följeslagare denna vecka har varit min ”julsjal”:

img_3388

Bilden tagen i mitten på veckan – nu är sjalen färdig så när som på avmaskning och den virkade kanten. Mönstret är Annhelens sjal och kommer härifrån och garnet är från Hedängens ull & garn (fast är inköpt för länge sedan hos Maria).

Förutom sjalen så har jag gjort ett par matchande julmuddar:

img_3390

Annas härliga mönster förstås och garnet är Primavera från Teetee. Jag är nöjd med dem, mörkrött och grått är mina favorit julfärger.

Nästa vecka kommer med all säkerhet inte att bli vilsam (eller speciellt hälsomsam), jag ska på ett läkarbesök, ett rehabmöte om mig själv, en magnetröntgenundersökning och sist men inte minst ett avstämningsmöte i lille V:s skola och allt detta veckan innan jul när jag ändå inte har något annat för mig – eller tvärtom kanske?

Håll gärna tummen om ni har tid lite då och då!

8 tankar om “En vecka

 1. Jag ska precis som Eva hålla alla tummar jag kan och tänka massor på dig. Snart är det mellandagar och vi kan sticka tillsammans igen :). KRAM!

 2. Åh, hoppas allt ordnar sej snart, att du i alla fall får vara sjukskriven så länge du behöver och snart återhämtar dej.

  Hoppas innerligt att alla möten i veckan förlöper väl!

  Ha det så gott du bara kan, hoppas det blir mycket sticka och lite värk!

  Kram

 3. Det är väl typiskt att allt ska packa ihop sig just vid jul, det är som om de inte tror att man har annat att göra…

  Men samtidigt så är det bra att det blir gjort med magnetröntgen så du får veta nått…

  Många styrkekramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s