Beslutsvånda och dåligt humör

I helgen gjorde jag en lite städraid i min garnsamling, den hade på något sätt börjat röra på sig och invadera lite väl många ytor i vardagsrummet. Så pass mycket att jag kände mig irriterad istället för inspirerad och det är ju inte meningen. Inser att det inte är den bästa lösningen att ha garnsamlingen bakom stängda dörrar för i alla fall jag glömmer bort en del av vad jag har. Ett skåp med glasdörrar kanske?

Nåja, mitt i garnsamlingen låg en färdigstickad Candle flame som jag stickade färdigt i våras men som jag inte har kunnat bestämma mig för om jag ska blocka eller inte och om jag ska blocka hur mycket. I söndags blev valet helt plötsligt väldigt enkelt – den ska inte blockas alls, jag gillar den som den är:

  

Den skulle säkert kunna bli bättre formad dvs lite mindre snipig ned till med lite blockning men nä just nu får den vara som den är så att jag kan gå ut i höstrusket och känna mig omgiven av vackra färger. Och så har jag nu fjorton avslutade projekt för i år och det känns också bra. Fler Candel flame kommer jag att sticka framöver, mönstret är hur kul som helst att sticka.

Annars är jag mest på dåligt humör, har flera dagar på raken vaknat och varit arg. Det beror troligen på att det strular med Försäkringskassan (förnedringskassan), lille V:s skolgång går mindre bra och det är hur mycket att göra som helst på jobbet. Man kanske får vara på lite dåligt humör då?

Annonser

9 tankar om “Beslutsvånda och dåligt humör

 1. Åh, vad fin den är. Klart man får vara på dåligt humör. Fanken vad FK kan krångla! Hoppas att det löse sig, även med sonens skolgång.

  Att inventera sitt garnlager kan ge upphov till måga ah! och oh! och kanske ???! 🙂 Jag har några nystade garner som jag inte vet vad det är för garn…

 2. Ja den kassan är inte rolig att ha med och göra…hoppas det blir bättring snart… helt underbar sjal. Även jag funderar hur jag ska ha min garnsamling som inte heller har någon ordning

 3. Jag gjorde precis det du skriver om, tömde en Billyhylla med glasdörrar och stoppade in alla mina garner. Det ser både läckert ut och så är det inspirerande och kika in och fundera över nästa sak jag ska börja på. Har precis gjort klart de där sockorna med falsk fläta och det blev helt ok.
  Har börjat med ett par till sockor i ett naturfärgat ullgarn… lite fantasilöst att sticka sockor igen men jag kanske börjar på en sjal snart igen.
  Mönstret till din sjal gillade jag verkligen, går det att få tag på via Internet?
  – Hörrö sötis, det vet du väl att man får vara förbannad och hur jäkla upp och ner som helst periodvis. Är väl inte konstigt att det går vågor i dig med allt du ska orka ställa till rätta och dessutom inspirera en bångstyrig unge.
  Livet, familjelivet är inte så himla kul alla gånger och ens egna behov kommer på något konstigt vis alltid sist. Pengar och energi går till ungarna för att få det att flyta och bli bra.
  Så svär och gorma du ett tag så kommer du igen rätt vad det är igen. Du vet väl hur jag håller på i min blogg och jag har ju bara mig själv att ta hand om.
  Puss på dig!
  Skickar en låda med en kudde som du kan banka skiten ur!

 4. Hej hej!
  Idag är det fredag och det är så skönt =) Det är underbart att ha helgen att vila upp sig på.
  NU börjar det stora, men ytterst trevliga, arbetet med att komponera ihop ett paket som kommer att passa dig. Har mina föraningar men man vet aldrig var det kommer att sluta.
  Hoppas du får en trevlig helg.
  Kram IDa

 5. Jag har också problem med Försäkringskassan.Du är inte ensam.De har slängt ut mig för ett år sedan ½ år..men jag fick rätt i Kammarrätt och Tingsrätt.Nu är det dags igen.
  Kroppen värker och allt känns bedrövligt pga stressen.
  Kämpa på.Jag tar i allt jag kan.De ska inte behandla sjuka på det här viset.
  Ha det gott med stickningen./Ella.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s