Jag överlevde!!

Jag överlevde udragningen av visdomstanden. Jag är odrägligt stolt över mig själv samtidigt som jag tycker synd om mig för att det gör så ont – förmodligen en odräglig och enligt Jante otillåten samling av känslor. Jag besparar er alla detaljer men kan väl säga så mycket som att min tand envisades med att sitta fast med tre rötter mot normala två. Nu ligger den i något sopkärl och det är rätt åt den.

En stickbild får ni också:

En lösärm från Ninas nya bok Sticka Accessoarer, stickad i två nyanser avColinettes Jitterbug. En stickning som gjord för en tandvärkande Saltflinga (och andra också). Nu är tanden som sagt borta och jag ska som belöning börja på minst en ny stickning.

Trevlig Helg!

5 tankar om “Jag överlevde!!

 1. Åh, vad skönt det måste vara tt ha gjort det. Vad duktig du är.

  Lösärmen ser superfin ut. Ha en trevlig helg och hoppas att tandontet går över.

 2. Men så bra att det är över nu.. så där var det även för mig en gång och hon drog och drog och mejslade tills hon insåg att det var själva tandbenet hon var nere i. Men det gick bra jag fick alla sprutor hon fick ge mig för det tog så lång tid, satt som berget. Men det är ju bra ju att tänderna sitter hårt, man får se det positiva i det hela.
  Sätt din nu i soffan och sticka och slappna av för nu är det över.
  Kram

 3. Snyggt! Jag har också funderat på att sticka den. Var på Ninas bokmingel och köpte båda hennes böcker. Håller just nu på med halsduken med snodd och sen vill jag göra kjolen i lin. Testade också armbandet i lin som jag stärkte med trälim. Det var första gången jag testade den tekniken och mönstret på arbandet var vackert och kom fram fint på det sättet men jag blev ändå inte riktigt nöjd eftersom det blev för mycket limrester som gjorde att färgen blev blek och det så lite för mycket hemgjort ut.

  Ha en skön helg och hoppas tandvärken ska ge med sig!

 4. Åhhh vad skönt att det gick bra. Hoppas nu det onda försvinner så snart som möjligt! Vilken jättefin lösärm i helt underbara färger!
  Kram Linda

 5. Lysande! Gläds verkligen med dej, och tycker du har all rätt att vara hur odrägligt stolt som helst och dessutom få tycka precis så synd om dej som det har varit! Förhoppningsvis är plågan över nu.

  Ljuvlig färg på ärmen!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s