OS-stickning och utmärkelser

Min medverkan i OS-stickningen blev kort och fick ett lika abrupt slut som för många svenskar i Peking. I mitt fall berodde det helt på att stickning är en materialsport och att jag hade helt fel stickor ;=). Ett par hala metallstickor i kombination med mina första försök att sticka med flera färger slutade med en katastrof och tårar. Nu, lagom till handikapp-OS är jag i gång igen, denna gång med en uppsättning härliga Harmonystickor:

Och nu går det ju faktiskt att ha kvar stickningen på stickorna, inga maskor som rinner av stickorna än så länge. Så här långt har jag klarat av våffelkanten på mina Rosvantar från Gotland (Huskroken) och så smått börjat på första bladmönstret. Pilligt är det men kul.

Jag har sista tiden fått ett par utmärkelser från Ulricha och Lena, tack båda jag blir jätteglad för dem! Senast fick jag en från Ulricha i går:

loveblogg.jpg

Och som jag förstår det ska jag skicka den vidare till sju bloggare och det är ju jättesvårt för jag gillar många bloggar men här kommer sju: Ulricha får tillbaka förstås – att läsa om fåglar, stickning , livet mm ger mycket inspiration; Lena får också tillbaka (fast det var en annan utmärkelse jag fick av dig) – jag gillar att läsa om Alex, vin och stickning; Linda – inspirerar massor både när det gäller stickning och livet i stort både via bloggen och i verkliga livet; Maria – både bloggen och butiken är beroendeframkallande; Pia – massor av inspiration inte minst när det gäller broderi; Ilsefin – så mycket fint stickat och så många kloka ord om stickning och annat; till sist Ulrika för Stickamerasidan – via stickamera hittar jag vägen till så mycket roligt och inspirerande som jag aldrig hittat annars.

Hoppas att ni alla har en skön helg med mycket tid för stickning

5 tankar om “OS-stickning och utmärkelser

  1. Åh, så glad jag blir! Du är då för rar!

    Lycka till med vantarna, det ska bli väldigt kul att se dem färdiga. Jag är så feg så jag har inte vågat mej på nån flerfärgsstickning än, men nån gång bara måste jag, det ser kul ut och ger ju sånt fantastiskt resultat.

    Ha det så jättegott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s