Sjaltokig Saltflinga goes west

Jag har semester!! I går jobbade jag sista dagen och är nu ledig till den 30:e juni (sen jobbar jag några veckor och är sedan ledig igen). Det är såååå skööönt! Sista tiden har det varit lite väl mycket ”ketchup” hos oss igen, lille V har gjort en dyslexiutredning, storasyster har varit på ett par läkarbesök och jag utreds också kanske är jag glutenintolerant eller så har jag också någon form av reumatism.

Men nu så är jag som sagt ledig och i morgon åker jag, lille V och storebror till Falkenberg där vi ska vara i två veckor. Storasyster ska inte med (hur tråkigt är inte det att åka med familjen till en håla när man är 17?) och KM cyklar vätternrundan men kommer senare. De flesta måstesakerna som kläder, lakan mm är packade men nu återstor en stor fråga – vilka stickningar ska med? Jag har innan läggdags i veckan tittat i mina stickböcker, kollat lite på Ravely mm och insett att jag är på väg att bli sjaltokig. De stickningar som faller i smaken är sjalar, Icarus står högt upp på listan, Clapotis likaså, ett sjalmönster har jag köpt i veckan hos Maria och så där forsätter jag. Denna sjalstickningär påbörjad och ska definitivt med:

Den ser inte mycket ut för världen på bild men är fin i verkligheten, garn och mönster från Strikk.

Väl nere i Falkenberg så ska jag träffa Eva och Kicki på något trevligt ställe. Gissningsvis blir det en del fika, en del stickat och en del prat. Jag ser fram emot det!

Det kanske blir svårt med bloggandet där nere så för säkerhets skull så önskar jag er alla Trevlig Midsommar redan nu. En för mig somrig bild får ni med:

En tradition på skolavlutningarna sedan 1999, något av mina barn spelar eller sjunger solo på skolavslutningen. Först storasyster som antingen sjöng eller spelade flöjt och nu storebror med sin trumpet. Om jag är lite stolt och mallig? Jajemensan :=)

TREVLIG MIDSOMMAR!

6 tankar om “Sjaltokig Saltflinga goes west

  1. Så härligt! Hoppas ni får ett par riktigt härliga veckor, med en hel massa sol och bad och avslappning för er allihop!

    Så fin storebror är! Klart du är stolt och mallig, jag skulle ha spruckit i en sån situation! Är ni lika musikaliska allihop i familjen eller är det bara storasyster och storebror?

    Ha det nu riktigt gott och härligt!

    Kram

  2. Ha en riktigt skön semester och hälsa Falkenberg och alla stickare där. Jag har varit mycket där när jag var yngre! Hoppas ni får sol och fint väder så att Skrea strand får besök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s