Kramar

De senaste två dagarna har det hänt väldigt mycket som ruskat om mina känslor och då framförallt på ett positivt sätt.

Det började i torsdags efter lunch med att dottern ringde och sa att de skulle komma blommor hem till oss på kvällen. Till vem då sa jag och fick ett lite avundsjukt ”Vem tror du” tillbaka. När jag kom hem sent på kvällen stod dessa otroligt fina blommor på köksbordet och de var till mig :=):

blommor-fran-lena.jpg blommor-fran-lena-2.jpg

Jag tror att de är från Lena eftersom det står Kram från Lena L på kortet och jag inte tror mig känna någon annan Lena. Så en stor bamsekram tillbaka Lena – jag blev och är så jätteglad för dessa blommor och chokladen som följde med (som jag faktiskt inte ätit upp än). Kungsängsliljor är dessutom en av mina favoritblommor.

En stor kram också till var och en av er alla också som kommentarade mitt förra inlägg om sorg. Min blogg och varje kommentar jag får speciellt när jag skriver om det som är svårt i livet betyder så mycket.

Förutom blommor fick jag i torsdags även mitt garn och thépaket från Ulrika i Mölndal (jag tror eller rättare sagt vet inte om Ulrika har någon blogg).

garn-och-tebytet.jpg

Tack och kram! Jag gillar numera brunt (en färg jag avskydde som barn) och hoppas att det i Stickklubben kommer fler mönster som passar melerade garner.

Förutom alla dessa fina gåvor så har jag de senaste dagarna varit på möten eller träffat människor som ruskat om mig (omedvetet) och kanske hjälpt mig att hitta en liten pusselbit till hur jag kan leva livet framöver.

 I torsdags både lämnade jag in ansökan till ADHD-center och gick på en öppen föreläsning för föräldrar om bemötande och förhållningssätt till barn med ADHD. Ett stort steg båda känns det som. Det bästa med föreläsningen var att träffa andra föräldrar, det som kändes mindre bra var att det känns som om kraven på oss föräldrar till barn med ADHD är väldigt stora.

 Ett annat möte var jag på i går fast det var väl snarare ett tårtkalas. Jag var i Eskilstuna och firade att Eskilstunas stadsarkiv (där jag tidigare jobbat en kort period) utsetts till Årets arkiv, mycket välförtjänt tycker jag. För mig var det insprirerande att träffa gamla kollegor och jag hoppas ta med lite av inspirationen tillbaka till jobbet på måndag. För med all ”röra” hemma så har jag  tappat bort lusten till det yrke jag älskar också. Nu kanske jag kan hitta tillbaka litegrand.

Nu ska jag ge mig i väg till stickcafé på Nysta eller Marias garn eller Nysta eller…. Kanske blir det både och eller bara Marias eller… Suck ibland har man trevliga val att göra i livet att välja mellan två trevliga saker.

Trevlig Helg!

5 tankar om “Kramar

 1. Synd att jag missade dig precis igår. Hörde att du var in hos Lena alldeles före mig. Hade varit så roligt att få träffa dig igen. Tyvärr blev det inget Stockholm för mig idag.

 2. Så skönt att höra att det verkar finnas en ljusglimt i mörkret. Hoppas verkligen dina nya kontakter hjälper dej att finna någon lättnad på vägen!

  Jätteroligt att du tyckte om blommorna!

  Kram!

 3. Vad härligt att du verkar lite gladare!
  Liljorna är alldeles ljuvliga, tänk vad vackra blommor kan göra för humöret.
  Apropå min bolero så är mönstret från HP-gruppen (jag tror du kan se det bl.a. på http://www.maritarolin.se). Om du vill kan jag skicka dig en kopia? säg till isåfall!
  Och lycka till med uppfostran av dina killar! Jag har både pojke o flicka o det brukar funka pedagogiskt rätt bra. Utom nu, när pojken är på väg in i puberteten o arg på allt jag säger…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s